alternatief kerstpakket
BelastingWerk Kerstpakketten als fiscaal vriendelijke beloning.
Maar houdt u ook de fiscale regels in de gaten. Dat voorkomt vervelende verrassingen. Geschenken in natura tot 70 euro. U mag een geschenk tot 70 euro fiscaal vriendelijk aan uw personeel verstrekken incl. Premies werknemersverzekeringen en premie Zorgverzekeringswet Zvw hoeft u als werkgever niet in te houden en af te dragen. Het geschenk mag niet bestaan uit contant geld. Kadobonnen zijn wel toegestaan. U dient wel 20% eindheffing over de geschenkwaarde af te dragen aan de belastingdienst. Transportkosten vallen buiten de heffing.
KEUZEKADOZEELAND.NL Personeel Het juiste alternatief voor het kerstpakket.
Cadeaus worden verpakt in een feestelijke geschenkdoos en afgeleverd per pallet op een bedrijfsadres of thuisbezorgd. Klavertjes die niet besteed worden krijgt u gecrediteerd. KEUZEKADOZEELAND.NL het juiste alternatief voor het kerstpakket! Tel 0118 638 050.
Kerstpakketten Cadeauboxen met boek.
Kerstpakketten Cadeauboxen met boek. 22-Nov-2012 Cadeauboxen een prachtig alternatief voor een klein kerstpakket. We krijgen vaak de vraag of wij niet een goed alternatief hebben voor een klein kerstpakket. De meeste gevers van een kerstpakket voelen niets of weinig voor een uitgeklede versie van een leuk themapakket. Wanneer er teveel artikelen uit één van de grotere kerstpakketten wordt verwijderd is het altijd maar de vraag in hoeverre het bedachte thema overeind blijft. Een veel gebruikt alternatief voor een kleiner kerstpakket is natuurlijk nog steeds een doos of kistje wijn eventueel aangevuld met een cadeau of met nog wat eetbaars als toast kaas zoutjes nootjes e.d. Ook zien we veel vraag naar bijvoorbeeld een klein pakketje met koffie en thee.
5 tips voor het ideale MVO relatiegeschenk of kerstpakket Eigenwijs Blij.
In een tijd waarin we zowat omkomen in de hoeveelheid eigendommen is dit relatiegeschenk een mooi alternatief. Denk er wel om dat het leuk is om de ontvanger alsnog iets tastbaars te sturen, bijvoorbeeld een ansichtkaart met een bedankje en een verwijzing naar het goede doel. Dit om te voorkomen dat de schenking voelt als een corporate mededeling in plaats van als een cadeau aan je relaties of medewerkers. Relatiegeschenk of kerstpakket dat MVO is geproduceerd.
Onze referenties.
We waren het er na afloop allemaal over eens dit was absoluut een succes! We kunnen de Kersttruck dan ook van harte aanbevelen als alternatief voor het reguliere kerstpakket. De dames van Art Poetry Design blinken uit in betrokkenheid creativiteit en oog voor detail. Zo maakten deze toppers al 2 kerstmarkten voor ons tot een bruisend succes. Rob van Putten communicatieadviseur. Twee maal de kerstmarkt georganiseerd met Art Poetry Design. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zij weten een groot deel van de organisatie over te nemen. Leuke maar drukke tijd. Verdien je zeker terug door de waardering die je terugkrijgt uit de organisatie.
Duurzaam kerstpakket? Trendy, origineel en op maat gemaakt!
Van bouwbedrijf tot gemeente, specifiek gericht op mannen of juist voor het hele gezin. We proberen op een originele manier met uw thema/boodschap om te gaan, waarmee het kerstpakket als apart en uniek zal worden ervaren door uw medewerkers. Ons houten kistje is daar een mooi voorbeeld van: een duurzaam alternatief voor de kartonnen geschenkverpakking.
Kerstpakket alternatief Een origineel kerstpakket van Pluimen.
Het leukste kerstpakket alternatief. Op zoek naar een kerstpakket alternatief? Met de Pluim geef je een cadeau dat zeker weten in de smaak valt. De Pluim als kerstpakket alternatief. Bedank je jouw medewerkers graag op een originelere manier voor hun inzet? Denk dan eens aan kerstpakketten bestaande uit één of meerdere Pluimen. Met de Pluim geef je je collega's een fantastisch kerstpakket alternatief cadeau een cadeaubon vol belevenissen waarbij zij zelf hun favoriet kiezen. Jouw kerstpakket alternatief een blijvende herinnering.
Veelgestelde vragen hipkerstpakket.
Wat is de uiterste besteldatum? U kunt t/m dinsdag15 december 2015 via deze website een bestelling plaatsen. Na 18 december 2015 is het niet meer mogelijk om via deze website een kerstpakket te bestellen. Wat is de minimale besteleenheid? Er geldt een minimale bestelhoeveelheid van 10 kerstpakketten per order. U kunt uiteraard verschillende kerstpakketten bestellen als de minimale hoeveelheid van het totaal maar 10 of hoger is. Kan ik ook pakketten reserveren? Nee het is helaas niet mogelijk om pakketten te reserveren. Minimale afname per order is wel 10 pakketten. Het pakket dat ik wil bestellen is uitverkocht. Wordt de voorraad nog aangevuld? Indien een pakket is uitverkocht wordt de voorraad niet meer aangevuld.
DUURZAAM KERSTPAKKET origineel kerstpakket 2019 verantwoord kerstpakket goed doel eindejaarsgeschenk.
Wij doneren aan.: FSC Kerstdozen 2019. beleef de Magie. van een bijzonder Kerst pakket. Hip, Eco én Bijzonder. Kerstpakket dat écht verrast. met goed verhaal. Duurzaam en fairtrade. Origineel Duurzaam Goed verhaal. Hippe en duurzame kerstpakketten. mét Aandacht voor Natuur.

Contacteer ons

Zoeken naar alternatief kerstpakket