kerstpakket prive
De producten van Jamonprive bekijken: page 1.
Kerstpakket met Rode wijn en Ham. Kerstpakket met een Cava en Rode Premium wijn Magnum 1.5 L. Kerstpakket met Magnum Wijnen. Kerstpakket met speciale conserven. Kerstpakket met Rioja wijnen. Kerstpakket met een Selectie uit de Bodega. Kerstpakket speciaal voor Foie.
Streekvol Streekproducten Kerstpakketten Cadeaus.
Ook in 2016 kiest u natuurlijk voor de kerstpakketten van Streekvol! Door ons assortiment van heerlijke producten uit diverse streken heeft u dit jaar een bijzonder kerstpakket voor uw medewerkers. Maak in onze webshop een keuze uit één van de voorgestelde kerstpakketten.
Waar kan ik kerstpakketten kopen? Kerstpakket mogelijkheden. Kerstpakket idee: Kopen bij Makro, Bestellen bij Sligro of laten bezorgen?
Veel bedrijven geven in plaats van een kerstpakket een bedrag als schenking aan een goed doel. Ook is er de mogelijkheid dat de werkgever een bon geeft voor het ondernemen van een activiteit en/of het ontvangen van een geschenk naar keuze.
Kerstpakketten Hutten.
Gun uw medewerkers extra fijne feestdagen door te kiezen voor één van onze bijzondere kerstpakketten. Wat u ook zoekt: er is een pakket in ieder thema en voor elk budget. De bestellingen dienen plaats te vinden in de maanden juli, augustus, september.
Kerstpakket voor een zzp-er Lancelots Forum Voor freelancers.
Kerstpakket voor een zzp-er. In deze periode van het jaar dat menigeen in loondienst een kerstpakket ontvangt, vroeg een klant aan mij hoe dit met zzp-ers zit. Kan een zzp-er zichzelf een kerstpakket schenken en die opvoeren als zakelijke lasten?
Personeelsvoorzieningen, giften en relatiegeschenken.
Personeelsvoorzieningen zijn faciliteiten die u aan uw personeel beschikbaar stelt, zoals huisvesting, fitness, ontspanning of loon in natura. Ook een kerstpakket of jubileumgeschenk valt hier dus onder. Hieronder valt onder andere het verstrekken van vervoersbewijzen voor openbaar vervoer en het vervoeren van personeel met uw vervoermiddelen.
Eigen Keuze Kado Kerstpakketten 2018.
Geven" is net zo leuk als ontvangen." Eigen Keuze Kado. Het meest gewaardeerde kerstpakket. Iedereen maakt zijn of haar keuze voor één of meerdere geschenken. Magazine van 36 pagina's: een sfeervol en kleurrijk glossy magazine, met een eigentijds assortiment geschenken.
Kerstpakketten 2019 Kerstpakketten online bestellen Kerstpakkettenfeest.
Momenteel zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen op het aankomende seizoen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Contacteer ons

Op zoek naar kerstpakket prive?